dinsdag 26 januari 2010

Oostvaardersplassen.

Vandaag naar de Oostvaardersplassen geweest, het natuurgebied tussen Almere en Lelystad. Waren we nog nooit eerder geweest, maar veel goede verhalen over gelezen op verscheidene fotografie fora.

Paarden, reeén, vossen.. En een hele stapel aan vogels.













Al met al een fantastisch gebied, waar we zeker vaker naar toe gaan. Het was vandaag behoorlijk fris.... -9C, gevoelstemperatuur ongeveer -17C.

zondag 17 januari 2010

StarWars

Rot weer buiten, dus maar weer wat aangeprutst op zolder.. Om deze kleine mannekes een beetje leuk op de plaat te krijgen, is toch wat moeilijker dan ik dacht. Het komt nogal precies met het licht en zo.












Gemaakt met EOS 7D met Canon 60mm Macro.

Ik weet het; er zitten soms wat haartjes en stofjes hier en daar. Dat is inherent aan het gebruik van deze lens. Alles word vreselijk scherp op de foto gezet, en ik heb nog geen deugdelijk fotobewerkings programma op de laptop.

donderdag 14 januari 2010

Iets te slim..

.. Voor mijn eigen bestwil. Alleen de donut was niet genoeg om me er van te weerhouden om aan mijn wond te zitten. Ik ben redelijk flexibel, en vouw me dan gewoon in een olympische spagaat. Dus...

Maar mijn baasjes zijn ook niet voor een gat te vangen, en nu heb ik dus twee kappen op... Die donut, en "the cone of shame"..



Gelukkig mogen zaterdag mijn hechtingen er uit, en dan mag ik volgende week misschien mezelf weer eens wassen.

Deze foto stond nog op de camera.. Mijn grote broer even op ronde in de tuin.

maandag 11 januari 2010

Lego.

Om wat verveling tegen te gaan maar even gestoeid met de 7D en Canon 60mm macro lens. Een handvol LEGO stormtroopers, én vóila!















Er zit inderdaad wel eens een haartje of stofje op de poppetjes, maar met deze macro lens worden alle foutjes in ieder onderwerp genadeloos vastgelegd. En ik had geen zin om alles weg te gaan photoshoppen.


Grappig toch? Houd je van de straat...

woensdag 6 januari 2010

Merde!

Nou ja dan. Het was best leuk die ferrari rode romper. Maar ik kon daar een beetje moeilijk door lopen. Dus mijn baasjes zaten rechtop in bed gisteren toen ik van de trap af sodemieterde....

Ik was een klein beetje in paniek toen, en heb die romper maar even uitgetrokken. Wat nou, klittenband?

Dus vanochtend mocht ik wéér naar de dierenarts. Ik heb nu één of andere donut om mijn hoofd, waardoor ik niet aan mijn wond kan zitten.

Afijn, kijk zelf maar;





Wat kijk ik blij hé? Pfff...

dinsdag 5 januari 2010

Toch maar de beste wensen...

Toch.





Nou dan.





He.





Poeh hé.





Nie leuk.














De Dovekater heeft alweer een klein stukje chirurgie mogen ondergaan... Na zijn ogen, ballen en nieren.... Was deze keer zijn p**mel aan de beurt.. Hij had last van blaasgruis, en dat kon hij niet meer uitplassen. Daarom moest zijn plassert eraf. (Minder erg dan het klinkt, mannen! Hij had toch ook al geen ballen meer...)

Aangezien er niet aan de wond gelikt of gekrabt mag worden; Een mooie kraag. En met je poepert over de vloer gaan trekken vanwege de jeuk; Een romper, in stylish racing car rood...

Dus.